måndag 7 juli 2008

Ny vecka och nya böcker!


Det är så härligt att börja veckan med att ställa ut nya böcker.

En bland många som du nu kan hittar på nyhetshyllan heter Är du med i Gaymet? I den berättar kända och okända, unga och gamla om kärlek, passion, fördomar och tvivel.

En annan bok om kärlek som du kan finna här mitt i biblioteket i Kortedala är, Sonat till Miriam av Linda Olsson, som skrev den kritikerrosade Nu vill jag sjunga dig milda sånger. Hennes andra bok är inte en uppföljare. Utan handlar om violinisten och kompositören Adam Anker, som sedan en tid funnit ro i Krakow. Men framför allt handlar den om vikten av att tala med varandra, att inte låta tidens tystnad om det förflutna fortgå. Tids nog springer historien ikapp, om inte annat så känslomässigt.

Vill du veta vilka fler nyheter vi skyltat upp denna veckan?

Kampen om de nya böckerna är i full gång så skynda hit och låna!

/Anna

2 kommentarer:

Melissa sa...

Hej Anna,
jag tycker om biblioteksbloggen. Kan de entusiastiska biblioteksbesokarna pa bilden vanda om sa att man kan se deras ansikten?
Halsningar fran Bratislava,
Melissa

Anonym sa...

Hej Melissa!

Kul att du gillar bloggen!

Nästa gång du har vägarna förbi Kortedala, vilket jag är övertygad om att du har inom en snar framtid (eller hur?), så är du välkommen att titta entusiastiska biblioteksanvändare i ögonen. Om de nu inte har näsan ner i en bok hela tiden...

Ha de gott i Bratislava!

/Anna