måndag 20 september 2010

Följ bokcirkeln på bloggen

Om en vecka drar vår feministiska bokcirkel igång. Än är det inte försent att anmäla sig! För er som inte har möjlighet att närvara och ändå vill delta i diskussionen om böckerna så kommer ni att ha möjlighet att delta i den virtuellt här på bloggen. Inom en vecka efter den fysiska träffen, som är 27 september för Pennskaftet, 25 oktober för Rädd att flyga och 22 november för Alfahannen, läggs diskussionsmaterial upp här på bloggen. Det är det fritt fram för deltagarna att fortsätta diskutera och fritt fram för alla andra att säga vad de tycker om böckerna och delta i diskussionerna.

Håll utkik här på bloggen och glöm inte det viktigaste: läs böckerna.

/AnnaJ

3 kommentarer:

Anonym sa...

hurra :)

klara, gamlestan sa...

hur många deltagare är det? jag tänkte anmäla mig men nu är det visst försent... det finns inte möjlighet att vara med på de två senare träffarna? :)

Gamlestadens bibliotek sa...

Hej Klara!
Vad kul att du är intresserad! Just nu är cirkeln full men vi kan sätta upp dig på reservlistan. Det kan ju alltid vara så att någon uteblir eller inte kan vara med på resten av träffarna. Hör av dig till oss på 031 - 365 30 82 eller maila namn, mailadress och telefon till
gamlestadens.bibliotek@kortedala.
goteborg.se

Hälsningar AnnaJ