onsdag 8 juli 2009

Allt jag rör vid försvinner

Allt jag rör vid försvinner är en antologi med serienoveller av Henrik Bromander som har skrivit manus, och sedan har fjorton olika serietecknare gjort illustrationerna.
Titelnovellen är en sällsynt sorglig historia om en oerhört ensam kvinna som misslyckas kapitalt i sina kontaktförsök med sina medmänniskor. Många av novellerna är väldigt tragiska, men en del är dråpligt roliga som tex den om den lille pojken som hittar morföräldrarnas strap-on och till deras förtvivlan sätter den på sitt huvud.
En historia handlar om ett par nyblivna föräldrar som har en bjudning och i hemlighet serverar moderkakan som efterätt, och en annan riktigt bisarr berättelse om en kille som har ett sexuellt förhållande med en myrslok.
De medverkande tecknarna är; Anneli Furmark, Kolbeinn Karlsson, Petter Sjölund, Calle Thörn, Hanna Petersson, Pontus Lundkvist, Carl Hedsved, Marcus Ivarsson, Simon Gärdenfors, Jonas "Pike" Dahlström, Marcus Nyblom, Sandro Müntzing, Nanna Johansson och Anders Végh Blidlöv.
Låna antologin i Gotlib.


/leif

3 kommentarer:

Anonym sa...

den verkar stekhet

Anonym sa...

åå den första e så sorglig :'-(

Mäla sa...

Den här måste jag knipa, "Tidigt på morgonen" knäckte ju stenhårt. Speciellt "Den öppna gränsen" och "Robins bok". Fina grajjer änna.