torsdag 14 oktober 2010

Vilka skönlitterära genrer läser du oftast?

Ja det är en ganska klurig fråga. Vad kallar man alla de där böckerna som man läser men som kanske inte faller under någon särskild kategori/genre? Som till exempel Utrensning och Den hemliga historien? Och vad man oftast läser kanske inte är vad man helst läser... Ja nu är vi väldigt nyfikna på vilka skönlitterära genrer ni läser? Rösta i undersökningen här intill.

/AnnaJ

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag läser mest utvecklingsromaner, men det fanns visst inte med?

Anonym sa...

Dramer verkar inte finnas med? Dessutom, den ljust turkosa färg ni har valt för länkarna är totalt oläsbar, man får gissa sig fram.... Blått på vitt eller rött på vitt är mycket merr läsligt, om man väljer mättade färger, och passar även in i er färgskala.§

Anonym sa...

Utrensning ser jag som en feministisk politisk roman.

K G biblioteksblogg sa...

Ja Utrensning passar nog väldigt bra under den kategorin. Om man inte hittar en viss genre i denna undersökning så kan man rösta på "Annat" och gärna skriva här i kommentarerna vad man läser.
Petri: vilka länkar menar du? De i inläggen? Vi ska förändra layoten på bloggen här i framtiden så det är jättebra att veta! Men dock förstår jag inte riktigt vilka du menar eftersom de syns tydligt här?

/AnnaJ