onsdag 14 oktober 2009

Visa & Poesi 22 oktober på Gamlestadens bibliotekPå torsdag 22 oktober är det Visa & Poesi på Gamlestadens bibliotek. Start kl.19.00.

På scen:
Anton Höber – poet och vissångare.
Szofia Jacobsson – estradpoet
Edla Aurora – Johanna Öqvist och Maria Lund spelar folkpunkvisor på elgitarr och nyckelharpa.
Josef Molin – estradpoet
Därefter Öppen Scen för Poesi

Visa & poesi – ett samarbete mellan Gamlestadens bibliotek och ABF Göteborg

Fri entré

Fika finns att köpa till förmånligt pris - nybakt och närproducerat.SZOFIA JACOBSSON
förtidsåldersnojjig 80-talist med högst subjektiva åsikter om allt från pengar till kärlek, från Gudrun Schyman till Håkan Mild. Slam-poet med förflutet som popskribent och med en stark förkärlek till det svenska språket och dess möjligheter. Copywriter, estradpoet och aspirerande guru inom sociala medier. Blandar norrländskt vemod med göteborgshumor och svär vid såväl GAIS som Christian Loboutin.
Szofias blogg:
http://bloggportalen.aftonbladet.se/BlogPortal/view/BlogDetails?id=565

EDLA AURORA
består av Johanna Öqvist på elgitarr och Maria Lund på Nyckelharpa. De spelar folkpunkvisor, dvs. visor influerade av folkmusik och punk.
Maria kan man lyssna på här:
http://www.myspace.com/marialundmarialund

JOSEF MOLIN
skribent, estradpoet, busschaufför och språkliberal som läst nordiska språk och nu siktar på att bli journalist. Född i Umeå, uppvuxen i Uppsala och bosatt i Göteborg. På scen levereras tidlösa underfundiga poetiska kortnoveller som kryssar mellan både allvar och humor och med ett inslag av det oväntade. Skriver om saker jag ser och hör, barndomsminnen, samhället och den ack så intressanta grå vardagen.
Under kvällen framför han sina allra bästa texter på mitt allra bästa sätt och låter varje poäng från scen sjunka in under sina uttänkta mellansnack.
Josefs sida:
http://www.josefmolin.com/

ANTON HÖBER
känd estradpoet och vissångare
Antons sida:
http://www.myspace.com/antonhober
Sagt om Anton:
"Anton är en klyftig kille" Vitlökspressen,
"En ung talang på väg ut i full blomning" Rosenbladet,
"Det svänger när Anton står på scen, han är följsam, han är endast uppbyggd av naturligt nedbrytbara material" Komposten


Välkomna
/Per

Inga kommentarer: